fbpx

De Up New podcast nu op Spotify!

Bij Up New geloven wij in de kracht van verbinding. Elkaar ontmoeten, kennis en ervaringen delen, gemeenschappelijke doelen vinden, elkaar versterken en vooral elkaar verder helpen. Verbinding start met een goed gesprek. Dialogen met verschillende partijen die we vanaf nu ook voeren op Spotify, waar iedereen die daar interesse in heeft, gewoon kan meeluisteren.

Of je nu vragen hebt, wil samenwerken, jouw successen of lessen wilt delen, Up New is een en al oor. Want alle kennis en ervaring samen, brengt ons sneller richting de nieuwe economie: een economie die draait om een gezonde leefomgeving zonder verspilling en vervuiling.

In deze allereerste Podcast gaan we met verschillende deelnemers van Up New in gesprek: Eric de Jong – programmamanager duurzaamheid van gemeente Waalwijk, Matthea van Staden – co-founder van CirQleer en Joost Ploos van Amstel – programmamanager duurzaamheid Midpoint Brabant en de host van deze podcast: Joris van Dooren – Fontys.

Wat is circulair ondernemen. Waarom is het belangrijk? Wie doet wat? In deze podcast komt het allemaal aan bod. Zo wil Matthea van CirQleer meer ontwikkeling in het onderwijs op het gebied van het circulair gebruiken van leer en Eric van gemeente Waalwijk vindt dat circulariteit meer aandacht moet krijgen. Klik op onderstaande button en luister mee! Want more? Klik dan op ‘volgen’, dan krijg je automatisch een notificatie als er een nieuwe aflevering verschijnt.

Deze podcast is onderdeel van De Transition Tuesday Tilburg (TTT) Podcast Marathon, een samenwerking met Gemeente Tilburg, Building Better Brands, Fontys, Midpoint Brabant en de circulaire doeners van Up New. Deze marathon vond plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie.