fbpx

Luister de nieuwe Up New podcast ‘Bouwen met lef’

“Genoeg gepraat”, aldus de tafelgasten van de Up New podcast. “Het is tijd om te doen”. Hoe ze dat voor ogen hebben? Jappe de Best van Avans, Vincent van Rijsewijk van Waterschap de Dommel, Bert Krikke van Cirkelstad en tafelheer Jesse de Doelder van Up New nemen je mee naar de werkvloer van de bouw- en watersector.

Zo is volgens onze tafelgasten ‘het nieuwe normaal’ een fijne tool om duurzaamheid bij alle collega’s van je organisatie onder de bühne te brengen. Is er eigenaarschap nodig om duurzame bouw naar een hoger level te krijgen, en moet je durven samenwerken met lef om tot technische innovaties te komen. En hoe ga je om met vastgeroeste overtuigingen over pre-owned materialen? Je hoort het allemaal in de tweede podcast aflevering van Up New: “Bouwen met lef”.

Bij Up New geloven wij in de kracht van verbinding. Elkaar ontmoeten, kennis en ervaringen delen, gemeenschappelijke doelen vinden, elkaar versterken en vooral elkaar verder helpen. Verbinding start met een goed gesprek. Dialogen met verschillende partijen die we vanaf nu ook voeren op Spotify, waar iedereen die daar interesse in heeft, gewoon kan meeluisteren. Of je nu vragen hebt, wil samenwerken, jouw successen of lessen wilt delen, Up New is een en al oor. Want alle kennis en ervaring samen, brengt ons sneller richting de nieuwe economie: een economie die draait om een gezonde leefomgeving zonder verspilling en vervuiling.

In de tweede Podcast gaan we met verschillende deelnemers van Up New in gesprek: Jappe de Best, professor/lector research group biobased resources & energy Mnext Avans – Vincent van Rijsewijk, senior adviseur circulaire economie van Waterschap de Dommel – Bert Krikke, directeur van Cirkelstad.

Deze podcast is onderdeel van De Transition Tuesday Tilburg (TTT) Podcast Marathon, een samenwerking met Gemeente Tilburg, Building Better Brands, Fontys, Midpoint Brabant en de circulaire doeners van Up New. Deze marathon vond plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie.