fbpx

De nieuwe Up New Podcast ‘verhalen van toekomstmakers’

60% van de jongeren vindt duurzaamheid belangrijk, maar daarentegen kijkt 12% daadwerkelijk naar duurzame kleding. Ook in andere sectoren komen dit soort taferelen veelvuldig voor; er bestaat een gap tussen wat kopers en opdrachtgevers zeggen en wat ze daadwerkelijke doen. Hoe verkleinen we die gap? En wat gebeurt er als producenten en bouwers verantwoordelijk worden voor hun eigen creaties? Tafelgasten Stijn van der Weegen van Van der Weegen Realisatie, Martin Bers van gemeente Tilburg en Marc Evers van EE Labels nemen je mee naar hun eigen werkvloer; welke rol speelt circulariteit en hoe werken ze naar hun toekomstdroom toe? Je hoort het in de allernieuwste podcast van Up New.

Bij Up New geloven wij in de kracht van verbinding. Elkaar ontmoeten, kennis en ervaringen delen, gemeenschappelijke doelen vinden, elkaar versterken en vooral elkaar verder helpen. Verbinding start met een goed gesprek. Dialogen met verschillende partijen die we vanaf nu ook voeren op Spotify, waar iedereen die daar interesse in heeft, gewoon kan meeluisteren. Of je nu vragen hebt, wil samenwerken, jouw successen of lessen wilt delen, Up New is een en al oor. Want alle kennis en ervaring samen, brengt ons sneller richting de nieuwe economie: een economie die draait om een gezonde leefomgeving zonder verspilling en vervuiling.

Deze podcast is onderdeel van De Transition Tuesday Tilburg (TTT) Podcast Marathon, een samenwerking met Gemeente Tilburg, Building Better Brands, Fontys, Midpoint Brabant en de circulaire doeners van Up New. Deze marathon vond plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie.