fbpx
Nieuwe ontwikkelingen rondom circulair ondernemen

Up News

Inschrijven nieuwe Horeca Food Waste Challenge

Er komt nieuwe Horeca Food Waste Challenge! Eerder dit jaar bespaarden horecaondernemers gemiddeld ruim 54% voedsel met deze challenge. Om horecaondernemers in een pittige tijd opnieuw te helpen, organiseren Up New en 013Food een nieuwe Horeca Food Waste Challenge. Restaurants en eetcafés in Midden-Brabant kunnen gratis meedoen en krijgen zo de kans om voedsel én geld te besparen. Inschrijven kan vanaf nu t/m 31 oktober 2022. Doe het snel, want er zijn slechts 20 plekken.

Daktuin Moes wordt Up New Food locatie

Wat als… Er in het versteende centrum van Tilburg een groene, circulaire daktuin met dakcafé komt die mens en natuur dichter bij elkaar brengen? Dat is waar Mirjam Slob en Sam van Nieuwamerongen zich hard voor maken. De twee ondernemers willen natuur en voedsel naar de stad halen en daar hoort een circulaire aanpak bij. En dat is precies de reden waarom Up New Food, aanjager van de circulaire economie in Midden-Brabant, de handen ineenslaat met Daktuin Moes. “Samen circulair ondernemen en met het resultaat andere mensen en ondernemers inspireren, daar is het ons om te doen”.